HTML

Élet-szerelem-bajnok

Friss topikok

Archívum

Hogyan ajándékoz meg minket az Élet

2014.06.23. 21:27 életszerelembajnok

 

...tudjátok az Élet nap mint nap megajándékoz minket. De nem csak engem, hanem Téged is! Figyelj csak oda kicsit, mikor is jön szembe egy ajándék! Nagyon résen kell lenned, mert bármelyik pillanatban találkozhatsz vele! Még a legrosszabban is. Igazán a "rossz" dolgok csak nézőpont kérdése, hogy épp Te az adott pillanatban hogyan éled meg azt az életeseményt. Lehet, hogy a későbbiekben, egy-két nap vagy éppenséggel év múlva épp ellentétesen fogod gondolni, érezni az adott eseményt.

 

Így hát arra buzdítalak, hogy légy figyelmes és figyelj fel minden nap a csodákra. Ha pedig találkoztál velük, oszd meg itt mindenkivel: Lent a kommenteknél van hely bőven neked is!

 

 

Napsütéses napot kívánunk!

 

Péterék

 

2014-01-28 08.59.56.jpg

1 komment

Címkék: napi ajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszerelembajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr736405279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hargitai Anna 2014.06.24. 19:03:01

Nekem erről eszembe jutott a parasztbácsis vicc, de már nem tudom hogy jól emlékszem-e! :)

A faluban nagy szegénység van, senkinek nincs semmije, egyedül parasztbácsinak van egy lova. Mindenki irigyli is őt. De a parasztbácsi csak azt mondja: "Ki tudja?".
Pár nap múlva elszökik a ló, mindenki sajnálja parasztbácsit, de a parasztbácsi csak azt mondja: "Ki tudja?".
Pár nap múlva megkerül a ló, mindenki irigyli parasztbácsit, de ő csak azt mondja: "Ki tudja?".
A fia megpróbálja betörni az új lovat, de leesik, eltörik a lába, mindenki sajnálja parasztbácsit, de ő csak azt mondja: "Ki tudja?".
Nemsokára kitör a háború, az összes férfit behívják, csak parasztbácsi fiát nem, mindenki irigyli parasztbácsit, de ő csak azt mondja: "Ki tudja?"
A parasztbácsi fia nagyon sajnálja, hogy ő nem mehet harcolni, de a parasztbácsi csak azt mondja: "Ki tudja?"

Azt hiszem nagyjából itt van a vége... vagy csak nem emlékszem a többire, de a lényeget ki lehet belőle venni! :) :)
süti beállítások módosítása