HTML

Élet-szerelem-bajnok

Friss topikok

Archívum

Ajándékozás szívból vagy.....

2014.06.24. 10:10 életszerelembajnok

Szia!

HA már tegnap az ajándékozásról írt a párom Peti akkor folytatnám is ezt a témát!

A héten zárul le a német tanfolyamunk két éves szakasza és ebből az alkalomból a tanárnőnek szervezünk valami kis meglepetést.

Ebben teljes az egyetértés! Na, de abban, hogy mi legyen az abban eltérő a szándékunk? Többek pénzutalványt adnának, mi kevesebben ettől sokkal személyesebbet szeretnénk neki adni! Érdekes, megfigyelni, hogy 2 magyar pár van a csoportba mi ketten a párommal meg egy másik házaspár, és nekünk ez a pénzadás, még ha ilyen szép kis kártya formájában is, de nem tetszik! Túl személytelen, ennél jobban ismerjük, és ő is sokkal jobban örül egy NEKI szóló ajándéknak, mint a levásárolható pénznek!
Persez nyilván ha a főnökünk ajándékoz nincs jobb ,mint a pénz bármilyen formában.De ez más szituáció.

Máskülönben, már karácsonykor ezt megcsináltuk  és roppant kellemetlenül érezte magát, amit többször hangoztatott is

ajándékpénz_2.jpg

 

Ez olyasmi, hogy gyorsan letudjuk minél kevesebb törődéssel!

 

Végül a pénz nálunk kötött ki, mert hát, aki nem akar evvel foglalkozni, az nem is fog, így mi majd a másik magyar csajszival ketten veszünk, neki valami személyeset a többiek meg majd asszisztálnak.

 

ajándék nagy_1.jpg

Mi biztos, hogy valami magyar jellegzetességet fogunk vinni, mint például fűszerpaprika, lekvár, ilyesmi és a pénzből meg veszünk egy nagy kosarat, virágot.

 

A közös ajándék, amit én gondolok személyesnek, és úgy tűnik, a többieknek is tetszik, hogy csinálunk, egy közös fényképet kinyomtatjuk nagy méretben  és mindenki ráírja a nevét vagy rajzol rá vagy ilyesmi!

 

Te hogy gondolod?

Kíváncsi vagyok a véleményedre!

Naposat :Kriszti

 

1 komment

Címkék: Ajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://eletszerelembajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr106406785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hargitai Anna 2014.06.24. 18:43:50

Nagyon jó cikk! Szerintem is sokkal jobb ilyen helyzetben a személyes ajándék! Én múltkor piros aranyat ajándékoztam egy német ismerősömnek, azóta egyfolytában azt kér! :)
süti beállítások módosítása